Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: این مرکز تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی را بررسی و در زمینه‌های مختلف با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی همکاری می‌کند.

سیدعلی یاسینی در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره همکاری مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی استان مرکزی واقع در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک اظهار کرد: حوزه‌هایی که این مرکز برای همکاری پیشنهاد داده متعدد بوده و برای نمونه اکنون در حال تحقیق  تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی هستیم که به کنسرسیوم امنیت غذایی پیشنهاد همکاری در این زمینه داده‌‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**بیشتر بخوانید:

ارتقای کمی و کیفی محصولات استراتژیک برای همکاری با کنسرسیوم امنیت غذایی

تأمین امنیت غذایی با اجرای طرح‌های کشاورزی در 4 هزار متر مربع گلخانه

استفاده از فناوری‌های نوین برای مصرف آب‌های غیرمتعارف در حوزه کشاورزی

دبیرخانه کنسرسیوم غذا و امنیت غذایی به دانشگاه آزاد اسلامی اراک واگذار شد

وی افزود: همکاری این واحد دانشگاهی با کنسرسیوم امنیت غذایی در زمینه‌های مختلف از جمله شیرینی‌جات ویژه شیرینی‌های سنتی یزد، روغن‌ها و فرآورده‌های روغنی ویژه فراورده‌های کنجدی، فراورده‌های لبنیات، آبمیوه و نوشیدنی‌ها، غذاهای سنتی, فرآورده‌های پروبیوتیک، بافت و خواص بیوفیزیک مواد غذایی، استخراج ترکیبات فراسودمند از ضایعات مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، قند، نبات، عصاره، اسانس و کاربرد آنها خواهد بود.

رئیس مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: با توجه به تعدد حوزه‌های تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و تجارب موفق آن، مسئولیت دبیرخانه کنسرسیوم امنیت غذایی به این واحد دانشگاهی سپرده شد و ما همه انرژی خود را صرف همکاری با این کنسرسیوم می‌کنیم.

تازه‌ترین فعالیت مرکز تحقیقات واحد یزد

یاسینی اضافه کرد: اعتقاد دارم که هم‌افزایی توان واحدهای دانشگاهی که هدف مشترک دارند، رسیدن دانشگاه را به این هدف تسریع می‌کند و مانع تکرار پروژه‌ها، دوباره‌کاری و اتلاف انرژی خواهد شد. برای رسیدن به هدف مشترک، انجام کار هماهنگ و ایجاد کنسرسیوم ضروری بوده تا همراه و همپای آن حرکت کنیم که اکنون آغاز این همکاری کلید خورده است.

وی درباره تازه‌ترین فعالیت مرکز تحقیقات غذا و شیرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد عنوان کرد: اکنون همزمان در زمینه تأثیر ازن روی سالم‌سازی مغزهای خوراکی، جلوگیری از دو فازشدن فرآورده‌های روغنی و غنی‌سازی برخی ترکیبات مانند ارده و حلواارده با امگا ۳ پروژه‌هایی را تعریف کرده و مشغول کار تحقیقاتی هستیم.

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: غنی سازی دانشگاه آزاد اسلامی یزد مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد کنسرسیوم امنیت غذایی امگا ۳ دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد کنسرسیوم امنیت غذایی دبیرخانه کنسرسیوم مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۱۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس

به گزارش خبرآنلاین، یک کاربر نوشت: «خانوم ۴۴ ساله با اندام باربی اومده استخر سانس که تموم شد زیر دوش بی‌حال شد افتاد رفتم بالاسرش کمک و فشارشو گرفتم ٧! دوبار غش و تشنج کرد، تا اورژانس برسه خوابوندم و سرم خوراکی دادم اورژانس سرم تزریقی زد باز فشار از ٨ بالاتر نمیومد چرا؟ قندو حذف کردم!»

این توییت در این شبکه اجتماعی بسیار پربازدید و پر کامنت شد. مدتی است که چالش ۲۱ روزه حذف قند در شبکه‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است. در همین‌باره دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران در پاسخ به این سوال که با چالش ٢١ روزه حذف قند می‌توان لاغر شد، به خبرآنلاین می‌گوید: قندهای ساده شامل قند، شکر، شیرینی و شکلات در هرم غذایی و الگوی غذایی سالم هیچ جایگاهی ندارند.

دکتر محمد هاشمی، با اشاره به پر طرفدار شدن استفاده از چالش ٢١ روزه حذف قندهای ساده در فضای مجازی، درباره تاثیرات این چالش کاهش وزن ادامه می‌دهد: مصرف این خوراکی‌ها نه تنها ضرورتی برای بدن ما ندارد بلکه زیان‌های زیادی هم به‌همراه دارد. حذف قندهای ساده بواسط کاهش کالری دریافتی طی ٢١ روز می‌تواند درجاتی از کاهش وزن و آثار مثبت کاهش مصرف مواد قندی را به‌ همراه داشته باشد. اما ٢١روز، برای دستیابی به سلامت پایدار کفایت نمی‌کند بلکه باید یک برنامه مستمر و دراز مدت را برای اصلاح الگوی غذایی خود در نظر بگیریم.

برخی از علائم اولیه ترک مصرف قند

سردرد، هوس‌های وقت و بی‌وقت، نوسانات خلقی، خستگی، سرگیجه، اختلال در تمرکز. به طور مثال، هنگامی که برای اولین بار قند و شیرینی را حذف می‌کنید، احساس خستگی یا بی‌حالی دارید، اما به تدریج و با تنظیم پایدار قند خون در محدوده سالم، بدن افت قند را کمتر تجربه می‌کند و انرژی ثابت‌تری در طول روز دارد. به گفته کارشناسان، یک رژیم غذایی متعادل (با پروتئین کافی، چربی‌های سالم و فیبر) و هم‌چنین نوشیدن آب کافی در طول روز و ورزش منظم می‌تواند به تثبیت سطح قند خون و کاهش علائم ترک قند کمک کند.

حذف قند در مراحل اولیه ممکن است برای افراد سخت باشد، اما زمانی که بدن بتواند این چالش را بپذیرد و بر عوارض آن غلبه کند، مزایای ارزشمندی را کسب خواهد کرد که در راستای ارتقای سلامت کلی مفید است.

در هر حال لازم است بدانید که قند به خودی خود می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد؛ چرا که منبع اصلی سوخت مغز ما گلوکز (قند) است. اما زیاده‌روی در مصرف قند مشکلات سلامتی بسیاری را در بر دارد. حذف کلی قند از رژیم غذایی بسیار سخت است، زیرا تمام غذاهای حاوی کربوهیدرات درنهایت توسط بدن به قند تجزیه می‌شوند تا به عنوان انرژی از آن استفاده شود؛ از همین رو تمرکز بر کاهش مصرف قندهای مصنوعی اقدامی هوشمندانه‌تر است.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899996

دیگر خبرها

  • این مواد غذایی را با نوشابه نخورید
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • روایتی از حذف قند و عوارضش، جزو پربازدیدترین‌های توییتر شد/ عکس
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • لاغری در یک هفته ؛ نکات مهم برای کاهش وزن در یک هفته
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • یک واحد مسکونی فرسوده بر اثر بارندگی تخریب شد